RM36.00 RM45.00
BC 08 - NAFURA | Hair Mist (100 ML)
Price RM36.00 RM45.00
Brand Nafura
Reward Points 5
Points Needed 4500
Availability In Stock
Quantity
Description

NAMA

NAFURA Hair Mist

 

ISI PADU

100 ML

 

DIHASILKAN DI

Malaysia

 

PENERANGAN PRODUK

Hair mist adalah salah satu produk perawatan rambut bukan sahaja digunakan sebagai pewangi rambut, tetapi juga berguna untuk menutrisi dan menjaga rambut. Ianya juga merupakan semburan rambut yang punya banyak manfaat untuk menjaga kesegaran kulit kepala. Di dalamnya terdapat berbagai kandungan vitamin yang dapat membantu rambut jadi lebih halus, lebih lembap dan lebih wangi.

 

Hair Mist yang dirumus untuk rambut dan akar yang sihat ini mengandungi extrak Bunga Raya, Lidah Buaya, Pea Peptide dan Minyak Zaitun. Membantu rambut agar lebih berkilat, sihat dan melindungi dari kerosakan akibat dandanan rambut. Penggunaan secara konsisten akan membantu rambut lebih kuat dari akar, melebatkan rambut dan mengurangkan keguguran rambut.

 

Formula yang tidak berminyak dan berasaskan air ini membantu menguatkan folikel rambut agar kulit kepala dapat merangsang akar rambut agar pertumbuhan rambut lebih sihat. Gabungan pati lidah buaya dan bunga raya membantu memberi rangsangan tenaga pada sel-sel kulit kepala termasuk folikel rambut sehingga dapat mengatasi keguguran rambut.

 

KEKERAPAN DAN CARA PENGGUNAAN

Goncangkan botol terlebih dahulu untuk mengaktifkan molekul haruman. Uraikan rambut anda dan semburkan Hair Mist mengikut kesesuaian. Kemudian sisir rambur anda dengan menggunakan jari agar semburan Hair Mist dapat diratakan secara menyeluruh.

 

KANDUNGAN

Aqua, Polysorbate 20, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Propanediol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Fragrance, Chlorphenesin, Panthenol, Glycerin, Menthol, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract, Sodium Hydroxide, Pisum Sativum (Pea) Peptide, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil.

 

NOMBOR PENDAFTARAN PRODUK

NOT210500554K

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews