17
ST 04 - NAFURA | Makeup Bag (Yellow)
RM15.00 RM18.00
ST 04 - NAFURA | Makeup Bag (Yellow)
Price RM15.00 RM18.00
Brand Nafura
Reward Points 4
Points Needed 1000
Availability In Stock
Quantity
Description

NAMA

Makeup Bag (Yellow)

 

WARNA

Kuning 

 

MATERIAL 

Beg kosmetik dengan kemasan Polyester yang kalis air, selesa dan tidak licin, dan zip warna yang sama dipasang dengan kuat pada bahan. Nampak mewah dan bergaya. Sangat tahan lama dan mudah alih, anda boleh membawanya ke mana-mana. Beg ini mempunyai tetingkap telus untuk memudahkan menyusun barangan alat solek atau kosmetik anda.

 

SAIZ

21 cm(L) x 6 cm(W) ​​x 15 cm(H), saiz kecil namun kapasiti besar, sangat comel dan praktikal, boleh memuatkan sepenuhnya semua jenis alat kosmetik dan alat solek yang anda bawa. Ia mudah dibawa dan boleh disimpan dalam beg perjalanan anda.

 

PENGGUNAAN

Sesuai untuk perjalanan jauh, percutian, perjalanan perniagaan, gimnasium, perkhemahan, organisasi bilik mandi dan aktiviti luar, bukan sahaja ia adalah beg zip yang ringkas, ia juga merupakan beg solek berfungsi, beg kosmetik, beg kecil perjalanan.

 

REKABENTUK

Bergaya - Beg kosmetik direka khas untuk memberi anda gaya yang unik dengan warna yang terang bagi menggambarkan kegembiraan dan keceriaan kepada pengguna.

 

HADIAH SEMPURNA

Hadiah yang indah untuk Hari Valentine, Hari Ibu, kesyukuran, hari lahir atau berkongsi dengan keluarga dan rakan-rakan.

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews