17
ST 02 - NAFURA | Alpine Black Mesh Makeup Bag
RM15.00 RM18.00
ST 02 - NAFURA | Alpine Black Mesh Makeup Bag
Price RM15.00 RM18.00
Brand Nafura
Reward Points 4
Points Needed 1000
Availability In Stock
Quantity
Description

NAMA

Alpine Black Mesh Makeup Bag

 

WARNA

Hitam dengan kekemasan Emas

 

MATERIAL 

Beg kosmetik berjaring, mudah dicuci dan kering, tidak mudah berkedut, ringan dan boleh dilipat untuk mudah dibawa. Material mesh yang lutsinar menjadikan item-item solekan dan kosmetik di dalam bag ini jelas untuk dilihat dengan sekali imbas dan tidak mudah untuk pembiakan bakteria. Zip yang tahan lasak dan tidak mudah melekat, kukuh dan tahan lama. Bahannya lembut dan sederhana, ringan dengan tekstur yang baik dan dengan ketahanan lelasan yang tinggi (high abrasion resistance).

 

SAIZ

21 cm(L) x 6 cm(W) ​​x 15 cm(H), saiz kecil namun kapasiti besar, sangat comel dan praktikal, boleh memuatkan sepenuhnya semua jenis alat kosmetik dan alat solek yang anda bawa. Ia mudah dibawa, dilipat dan boleh disimpan dalam beg perjalanan anda.

 

PENGGUNAAN

Sesuai untuk perjalanan jauh, percutian, perjalanan perniagaan, gimnasium, perkhemahan, organisasi bilik mandi dan aktiviti luar, bukan sahaja ia adalah beg zip yang ringkas, ia juga merupakan beg solek berfungsi, beg kosmetik, beg kecil perjalanan.

 

REKABENTUK

Beg kosmetik direka khas untuk memberi anda gaya yang mewah dengan kemasan warna emas yang menunjukkan anda seorang yang elegan, anggun dan menawan.

 

HADIAH SEMPURNA

Hadiah yang sempurna untuk Hari Valentine, Hari Ibu, kesyukuran, hari lahir atau berkongsi dengan keluarga dan rakan-rakan.

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews