20
SC 23 - TRUE ISLAND | Honey Bee Almonds Gommage Smoothing Gel (100 ML)
RM48.00 RM60.00
SC 23 - TRUE ISLAND | Honey Bee Almonds Gommage Smoothing Gel (100 ML)
Price RM48.00 RM60.00
Brand True Island
Reward Points 6
Points Needed 6000
Availability In Stock
Quantity
Description

NAMA

Honey Bee Almonds Gommage Smoothing Gel 

 

ISI PADU

100 ML

 

DIHASILKAN DI

Korea Selatan

 

PENERANGAN PRODUK

Honey Bee Almonds Gommage Smoothing Gel memperbaiki keadaan kulit, membersihkan secara berkesan, produk ini juga mengaktifkan peredaran darah dan metabolisme. Pengelupasan yang lembut boleh digunakan walaupun pada kulit yang sangat sensitif, dengan kulit yang kering, meradang, nipis dan berjerawat. Pembersihan dengan Honey Bee Almonds Gommage Smoothing Gel disyorkan bukan hanya sebagai prosedur bebas, tetapi juga untuk mempersiapkan epidermis untuk menggunakan topeng. Dengan meningkatkan peredaran mikro, kulit merasakan manfaat maksimum dari prosedur kosmetik.

Penggunaan pengelupasan lembut secara berkala membantu melawan penuaan kulit, kulit kusam. Selepas menggunakan Honey Bee Almonds Gommage Smoothing Gel, kulit menjadi segar, berseri dan anjal. Produk ini melarutkan sel-sel mati, komposisi lembut tidak akan merosakkan kulit.

 

KEKERAPAN DAN CARA PENGGUNAAN

Selepas mencuci muka, keluarkan lembapan, sapukan seluruh muka kecuali sekitar mata dan mulut, ratakan perlahan-lahan dengan jari anda dan bilas perlahan dengan air suam.

 

JENIS KULIT YANG SESUAI

Semua jenis kulit.

 

KANDUNGAN

Purified Water, Cellulose, Glycerin, Methylpropanediol, Ethanol, Shea Butter, Sweet Almond Oil, Avocado Oil, Sweet Almond Seed Extract, Cocos Palm Extract, Honey Extract (1,000 ppm), Royal Jelly Extract (1,000 ppm), Propolis Extract (1,000ppm), Yellow Lotus Extract, Allantoin, Betaine, Clofenesin, Polysorbate 60, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Arginine, Disodium EDITA, Fragrance, Yellow No. 5

 

NOMBOR PENDAFTARAN PRODUK

NOT170602683K

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews