20
SC 24 - TRUE ISLAND | Honey Bee Royal Propolis Serum (40 ML)
RM76.00 RM95.00
SC 24 - TRUE ISLAND | Honey Bee Royal Propolis Serum (40 ML)
Price RM76.00 RM95.00
Brand True Island
Reward Points 10
Points Needed 9500
Availability In Stock
Quantity
Description

NAMA

Honey Bee Royal Propolis Serum

 

ISI PADU

40 ML

 

DIHASILKAN DI

Korea Selatan

 

PENERANGAN PRODUK

Honey Bee Royal Propolis Serum yang lembut dan semulajadi ini adalah optimum untuk setiap jenis kulit. Ia disyorkan untuk kegunaan harian. Penuh dengan madu, Royal Jelly dan ekstrak propolis membuatkan kulit dalam keadaan terbaik dan mengekalkan kelembapan kulit yang seimbang. Keberkesanan utamanya ialah untuk menguatkan penghalang kulit: Ia berfungsi untuk mengekalkan keseimbangan minyak - lembapan dengan mengekalkan kulit daripada kehilangan lembapan.

 

Produk ini juga dirumus dengan bahan-bahan yang minimum untuk membantu formula berprestasi tinggi yang sesuai untuk kulit sensitif dan jenis kulit berjerawat. Teksturnya yang padat tetapi ringan juga membantu penyerapan yang cepat dan meninggalkan kemasan yang menghidratkan pada kulit. Haruman patinya adalah madu yang sangat ringan.

 

Honey Bee Royal Propolis Serum terdiri daripada madu, Royal Jelly dan ekstrak propolis yang semuanya berasal daripada Lebah. Ekstrak Royal Jelly menyokong penyembuhan luka dan mengurangkan tekanan oksidatif, membantu dalam mengekalkan kesihatan kulit. Ekstrak Madu merupakan penggalak kelembapan dan keserian yang menjadikan kulit lembut, anjal dan licin. Juga menyuburkan kulit, melindungi kulit daripada kehilangan lembapan dan segar seperti embun pagi. Ekstrak Propolis mengurangkan masalah kulit.

 

Ramuan seperti Portulaca Oleracea dan Corallina Officinalis melindungi dan menguatkan kulit serta memberikan kesan pelembab. Pati yang terdiri daripada bahan-bahan tersebut membantu kulit kering menjadi licin dengan menenangkan kulit sensitif dan melindungi kulit daripada masalah.

 

KEKERAPAN DAN CARA PENGGUNAAN

Ambil jumlah yang bersesuaian, ratakan ke tekstur kulit dan tepuk perlahan untuk menyerap.

 

JENIS KULIT YANG SESUAI

Semua jenis kulit.

 

KANDUNGAN

Purified Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Linseed Extract, Pentylene Glycol, 1,2-hexanediol, Indo Mulberry Flower Extract, Indian Mulberry Leaf Extract, Turmeric Extract, Holy Basil Leaf Extract, Cacao Extract, True Coral Extract, Honey Extract (400 ㎍), Propolis Extract (400 ㎍), Horse Chestnut Extract, Royal Jelly Extract, Dimethicone, Peg / Pg / Polybutylene Glycol-8/5/3 Glycerin, Prylic /capric Triglyceride, Hydrogenated Polydecene, Butylene Glycol, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, C12-20 Alkyl Glucoside, Peg-60
Hydrogenated Castor Oil, Sodium Polyacrylate, Tropic Methamine, Acrylate/c10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,
Glyceryl Acrylate/acrylic Acid Copolymer, Biosaccharide Gum-1, Dextrin, C14-22 Alcohol, Carbomer, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Spices

 

NOMBOR PENDAFTARAN PRODUK

NOT161003853K

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews