11
SC 05 - NAFURA | Delimara Antioxidant Duo Serum Toner (NEW PACKAGING) (100 ML)
RM67.00 RM75.00
SC 05 - NAFURA | Delimara Antioxidant Duo Serum Toner (NEW PACKAGING) (100 ML)
Price RM67.00 RM75.00
Brand Nafura
Reward Points 8
Points Needed 7500
Availability In Stock
Quantity
Description

NAMA

NAFURA Delimara Antioxidant Duo Serum Toner

 

ISI PADU

100 ML

 

DIHASILKAN DI

Korea Selatan

 

PENERANGAN PRODUK

Delimara Antioxidant Duo Serum Toner merupakan gabungan Serum dan Toner di dalam satu fomulasi bagi membantu anda untuk mempercepatkan proses penjagaan wajah. Mengandungi ekstrak buah Delima, buah Ara, Strawberi dan Sea Buckthorn akan mengimbangi tahap pH kulit, memulihkan tahap asid agar kulit lebih bersih dan mampu menyerap kelembapan dan bahan-bahan lain dengan lebih baik. Delimara Antioxidant Duo Serum Toner diperkayakan dengan Niacinamide (satu bentuk vitamin B3 yang merupakan nutrien penting) dapat membantu membina protein kulit dan mengunci kelembapan bagi mengelak daripada berlakunya kerosakan keadaan kulit.

 

Antara manfaat Niacinamide adalah yang terkandung di dalam gabungan dua fomulasi dalam satu ini adalah untuk memelihara imuniti kulit. Ianya dapat membantu membina keratin, sejenis protein yang menjadikan kulit anda lebih tegang dan sihat. Selain itu, produk ini dapat mengurangkan kemerahan, kegatalan, keradangan, membantu meredakan kemerahan daripada reaksi alergi dan jerawat.

 

Bukan itu sahaja, ianya dapat meminimumkan penampilan liang pori dan mengawal minyak pada kulit wajah dengan mengawal jumlah minyak yang dihasilkan oleh kelenjar sebum serta mencegah daripada pengeluaran minyak yang berlebihan. Penggunaan yang berterusan dapat melindungi daripada kerosakan yang berpunca dari cahaya matahari (ultraviolet), merawat hiperpigmentasi, membantu dalam memudarkan bintik-bintik gelap, mengurangkan garis-garis halus dan kedutan, melindungi daripada radikal bebas dan merawat jerawat.

 

KEKERAPAN DAN CARA PENGGUNAAN

#1.

Tuangkan dalam jumlah yang mencukupi pada pelapik kapas yang bersih dan sapukan dengan lembut di seluruh wajah anda. Elakkan kawasan mata dan mulut.

#2.

Gunakan dua kali sehari pada waktu pagi dan malam selepas mencuci muka.

 

JENIS KULIT YANG SESUAI

Semua jenis kulit.

 

KANDUNGAN

Water, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, 1,2-Hexanediol, Niacinamide, Methylpropanediol, Trilaureth-4 Phosphate, Glycerin, Dioscorea Japonica Root Extract, Fragrance, Glycosyl Trehalose, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Raffinose, Lecithin, Polyquaternium-51, Butylene Glycol, Hydrogenated Lecithin, Piper Methysticum Leaf/Root/Stem Extract, Beta-Glucan, Centella Asiatica Extract, Panax Ginseng Berry Extract, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Biosaccharide Gum-1, Ceramide Np, Tocopherol

 

NOMBOR PENDAFTARAN PRODUK

NOT200106666K

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews